Kesäkisa

TrophyKaluste Niemelän kesäkisa!
Arpojesi lukumäärä
0
Arpoja yhteensä
288
Päiviä jäljellä
Päättynyt
Osallistu Kaluste Niemelän kesäkisaan. Arvomme kesällä joka kuukausi 100 euron lahjakortin myymäläämme. Osallistua voi 31.8.2015 saakka ja yhdellä osallistumisella olet mukana kaikissa arvonnoissa.  Kerro kesäkisasta myös kavereille jakamalla osallistumisen jälkeen saamasi osoite, palkkioksi jakamisesta saat 3 lisäarpaa arvontaan! Onnea arvontaan!    
Tämä arvonta on päättynyt.
close

Kilpailun säännöt ja ehdot

1. Järjestäjä
Kalustemarkkinointi Oy, Vaasantie 21-23, 66300 JURVA, Y-tunnus 0178346-5 (jäljempänä ”arvonnan järjestäjä”).

2. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 3.6.2015-31.8.2015 välisenä aikana. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.

3. Osallistumisoikeus ja osallistumistapa
Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, Suomessa asuvat Kalustemarkkinointi Oy:n kuluttaja-asiakkaat. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Kalustemarkkinointi Oy:n työntekijöillä. Osallistua voit Kaluste Niemelän verkkosivuilla osoitteessa www.kalusteniemela.fi. Osallistuessasi saat yhden arvan, mutta jakamalla tiedon kilpailusta voit saada lisäarpoja.

4.Palkinto
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kilpailuaikana 100 euron lahjakortti kuukausittain. (yhteensä 3kpl lahjakortteja)

5. Arvonta
Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan kuukausittain 100euron lahjakortti Kaluste Niemelän Vaasan myymälään. Arvonnat suoritetaan 1.7.2015, 1.8.2015 ja 1.9.2015.

6. Voitosta ilmoittaminen ja voiton lunastaminen
Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Arvonnan järjestäjä ilmoittaa voittajalle palkinnon lunastamistavan voittoilmoituksen yhteydessä.

7. Arvonnan järjestäjän vastuu ja muutokset
Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Kalustemarkkinointi Oy:llä on oikeus muuttaa ilmoittamansa palkinto korvaavaan palkintoon, joka vastaa arvoltaan aiemmin ilmoitettua palkintoa. Kalustemarkkinointi Oy ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arpajaisiin osallistumisesta ei päädy Kalustemarkkinoinnille asti.

8. Tietosuoja
Arvontaan osallistuneiden yhteystietoja voidaan käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin.

Osallistumalla hyväksyt arvonnan säännöt.